Tekstiiliteollisuus
Hyvä tartuntakyky:
Kuumaliimalla on erinomaiset sidosominaisuudet ja se tarttuu tiukasti erilaisiin kankaisiin ja tarvikkeisiin saavuttaennopean liimauksen ja parantaen tuotannon tehokkuutta.
Erinomainen pehmeys:
Kuumasulatteella on hyvä joustavuus ja se voi mukautua eri materiaalien liimaustarpeisiin, mikä ratkaisee tehokkaasti materiaalien välisen rako-ongelman.
Vedenkestävä pesuun/kuivapesu:
Kuumaliimalla on erinomainen vedenkestävyys ja kuivapesukyky, ja se voi säilyttää hyvän sidosvaikutuksen useiden pesujen jälkeen.
Korkean lämpötilan höyrynkesto:
Koska useimmat kankaat läpikäyvät höyrykäsittelyn muotoiluprosessin aikana, vaaditaan, että liimassa on korkea-lämpöhöyrynkestävyysominaisuudet. Sulateliiman pehmenemispisteen on oltava korkeampi kuin 115 ℃, sopivalla kiteisyydellä liiman lämpöstabiilisuuden parantamiseksi.
Ympäristöystävällinen ja ei-myrkyllinen:
Jotkut kuumasulateliimatyypit, kuten TPU-sulateliimakalvo, eivät ole-myrkyllisiä ja ympäristöystävällisiä, täyttävät asiaankuuluvat ympäristöstandardit kotimaassa ja ulkomailla, eivät ärsytä ihoa ja ovat vaarattomia ihmiskeholle.
Tässä on joitain erityisiä sovellusskenaarioita:
Kankaan liimaus: Kuumasulatteella voi korvata ompelun, mikä vähentää huomattavasti vaatteiden valmistuksen työvoimaa ja tuottaa samalla hienoja, hyvin istuvia ja tukevia vaatteita. Sitä käytetään pääasiassa liimaukseen ei-kudotut kankaat, mattosaumat, kangasvuoret, vetoketjut jne.
Interline-käsittely: Liimavuori valmistetaan pinnoittamalla tasaisesti kuumasulateliimaa kankaan pinnalle. Leikkaa liimavuori käytön aikana haluttuun muotoon ja kokoon ja kuumapurista kuumasulateliimalla päällystetty puoli muiden kangasmateriaalien takaosaan (kankaita) liimausta varten. Tämä yksinkertaistaa vaatteen käsittelytekniikkaa ja aikaa tehden vaatteesta kevyen, kauniin, mukavan, muotonsa säilyttävän, pestävän, kestävän ja muita tehosteita.
Korjaus ja huolto: Kuumasuliimaa voidaan käyttää myös tekstiilien korjaamiseen ja huoltoon, vaurioituneiden tai kuluneiden osiennopeaan korjaamiseen ja tekstiilien käyttöiän pidentämiseen.
Edellinen: Autoteollisuus
Seuraavaksi: lääkinnällisten laitteiden teollisuus